BalustradE INOX

Balustradă din inox realizată de TOP INOX Suceava

Balustrade din inox realizate de TOP INOX Suceava

Balustradele din inox sunt pe primul loc, la nivel de România, în rândul căutărilor produselor din oţel inoxidabil. Clienţii TOP INOX Suceava apreciază gama largă de balustrade din inox atât pentru interior, cât şi pentru exterior pe care compania noastră o deţine în portofoliu.

Contactați-ne pentru a beneficia de măsurători gratuite și realizarea unui proiect personalizat nevoilor dumneavoastră la telefon: 0751 06 22 02 sau pe email la: [email protected]

Design-ul actual şi adaptat spaţiilor unde acestea se montează, durabilitatea materialului folosit, care este de cea mai bună calitate şi validat conform normelor europene, aspectul modern şi flexibilitatea cu care balustradele din inox se pot combina cu sticlă, policarbonat, lemn de stejar, fag şi paltin fac din acest produs un must have.

Balustrade din inox și sticlă neagră de la TOP INOX Suceava

Diverse modele de balustrade inox de la TOP INOX Suceava

Compania Top Inox vă oferă balustrade care se pot monta în spaţii deschise, dar şi pentru piscine şi saune:

• Balustrade din inox pentru scări şi rampe de acces
• Balustrade din inox pentru terase şi balcoane
• Balustrade din inox pentru piscine şi saune

Balustrade inox pentru exterior de la TOP INOX Suceava

Cu destinaţii diverse, în spaţii inchise precum case, apartamente, vile, sedii de birouri, showroom-uri, grădiniţe, şcoli şi spaţii de joacă, mall-uri, instituţii publice, muzee şi biserici, Top Inox vă pune la dispoziţie:

• Balustrade din inox-lemn
• Balustrade din inox-lemn-sticlă
• Balustrade din inox-policarbonat
• Scări în spirală cu balustrade din inox
• Scări interioare drepte cu balustrade din inox
• Balustrade inox pentru scări cu una sau două grinzi vang

Balustrade din inox Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Câmpulung, Vatra Dornei, Rădășeni, Botoșani

TOP INOX Suceava vă poate oferi o gamă largă de variante de balustrade inox cu sticlă, astfel încât să puteți alege exact varianta care se potrivește cel mai bine cu nevoile și preferințele dumneavoastră.

Balustrada inox proiectată și realizată de TOP INOX Suceava

Partenerii și clienții TOP INOX Suceava

Rezultatele Top Inox SRL în executarea balustradelor din inox pentru exterior au fost apreciate de clienţii şi partenerii noştri: Spitalul Judeţean Suceava, Centrul Cultural Bucovina, Aeroportul Suceava, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava etc.

Balustradă de inox realizată de TOP INOX Suceava

Balustrade pentru interior din inox

Top Inox Suceava este specializată şi în confecţionarea balustradelor din inox pentru interior. În funcţie de destinaţia produselor – utilizarea acestora în case, vile, sedii de birouri, şcoli, grădiniţe, spaţii de joacă, instituţii publice, mall-uri, spaţii comerciale, muzee, biserici sau lăcaşuri de cult, balustradele din inox vor avea un design deosebit şi adaptat spaţiului în care sunt montate.

Balustrade de inox cu profil pătrat pentru scări interioare de la TOP INOX Suceava

Considerate de clienţii noştri o variantă modernă, uşor de integrat în orice mediu, produsele pentru interior sunt pe primul loc în ceea ce priveşte comenzile care provin din mediul online. Persoanele fizice şi juridice interesate pot alege din produsele existente în stoc şi, în acelaşi timp, pot colabora cu echipa de creaţie pentru realizarea unui concept creativ unic.

Balustrade din inox de calitate superioară dar și elegantă realizată de TOP INOX Suceava

Atenţia la detalii, interesul pentru respectarea şi punerea în valoare a caracteristicilor fiecărui spaţiu, siguranţa, durabilitatea şi funcţionalitatea produselor sunt elemente pe care compania Top Inox le garantează clienţilor.

Te afli aici: TOP INOX – Balustrade din inox Suceava

Balustradă din inox și sticlă realizată de TOP INOX Suceava

Balustradă inox cu sticlă

Top Inox Suceava recomandă folosirea balustradele din inox cu sticlă nu doar la scările interioare sau la terase, ci și în jurul piscinelor sau la balcoane pentru un plus de confort și siguranță în aceste spații.

Balustrade din inox cu elemente verticale pentru exterior de la TOP INOX

Balustradă inox cu elemente verticale

Balustradele din inox cu elemente verticale se recomandă atât pentru interiorul, cât și pentru exteriorului clădirilor. Sunt pretabile pentru case particulare și birouri.

Balustradă din inox cu model triunghi

Balustradă inox cu model triunghi

Balustradele din inox cu model triunghi dau un aspect plăcut fiecărui spațiu. Sunt soluția preferată de clienții care preferă o variație a designului clasic a balustradelor din inox cu elemente verticale sau orizontale.

Balustradă din inox cu model arc vertical

Balustradă inox cu arc vertical

Balustradele din inox cu arc vertical oferă siguranță utilizatorilor de scări și căi de acces. Top Inox oferă acest tip de design clienților care apreciază eleganța, durabilitatea și confortul atât la interiorul, cât și exteriorul clădirilor.

Balustrade inox cu model cercuri concentrice

Balustradă inox cu model cercuri concentrice

Balustradele din inox cu model cercuri concentrice sunt propunerea Top Inox pentru clienții care apreciază un model inovativ. Se potrivesc spațiilor cu un design actual și pot fi puse în valoare de orice tip de mobilier.

Balustrade inox cu model medalion

Balustradă inox cu model medalion

Balustradele din inox cu model medalion sunt o soluție modernă pentru a oferi siguranță și a înfrumuseța scările, balcoanele și căile de acces.

Balustrade inox standard din bare rotunde

Balustradă inox standard din bare rotunde

Balustradele inox standard din bare rotunde sunt un element elegant și modern de design pentru orice scară, balcon sau terasă.

Balustrade inox cu model raze

Balustradă inox cu model raze

Balustradele inox cu model raze sunt o variantă de design sofisticată care completează stilul arhitectural modern.

Balustrade inox cu arc orizontal

Balustradă inox cu arc orizontal

Balustradele din inox cu arc orizontal creează un aspect curbat și fluid, care poate adăuga un aspect plăcut și unic în orice spațiu.

Balustrade inox cu model S

Balustradă inox cu model S

Balustradele din inox cu model S sunt o alegere populară printre clienții Top Inox, deoarece oferă un design actual și elegant, care se potrivește cu orice stil arhitectural.

Balustrade inox pentru rampe dizabilități

Balustrade inox pentru rampe dizabilități

Balustradele din inox pentru rampele de dizabilități sunt o soluție esențială pentru a asigura siguranța și accesibilitatea persoanelor cu dizabilități sau mobilitate redusă.

Balustrade inox cu elemente orizontale

Balustrade inox cu elemente orizontale

Balustradele din inox cu elemente orizontale sunt cel mai răspândit tip de balustrade din inox.

Balustrade inox pentru exterior de la TOP INOX Suceava

Oțel inoxidabil – Sudură și finisaje

Caracteristici tehnice

Compania noastră lucrează cu utilaje performante atât la operațiile de sudură, cât și pe cele de finisare. Sudura se face doar cu gaz (argon) și adaos de inox: aparate tip TIG.

Partea de finisare se realizează cu polizoare unghiulare cu turație variabilă, performante, flexibile, folosind consumabile de cea mai bună calitate (colaborator – Klingspor Germania).

În ceea ce privește materia primă, este importată din Italia (calitatea I), prin colaboratorul nostru Italinox România, fiind produsă în conformitate cu normele UE. In mod uzual, se folosește inox AISI 304 (alimentar și pentru construcții) în finisaje luciu oglindă sau satinat.

Pentru lucrări speciale (bazine cu apă sărata, piscine) se pot folosi inoxuri AISI 316.

Toate fitingurile și sistemele de prindere înglobate în structurile noastre sunt din inox, prelucrate pe utilajele proprii (strunguri, freze, mașini de debitat și găurit).

Balustrade din inox Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Câmpulung, Vatra Dornei, Rădășeni, Botoșani

Balustrade Inox

Balustrade Inox: produsul cel mai des căutat de către clienții noștri. TOP INOX Suceava vă oferă balustrade de inox atât pentru interior cât și pentru exterior. Acestea pot fi combinate cu materiale cum ar fi sticla, lemn de stejar, fag sau paltin, policarbonat.

Atenţia la detalii, interesul pentru respectarea şi punerea în valoare a caracteristicilor fiecărui spaţiu, siguranţa, durabilitatea şi funcţionalitatea produselor sunt elemente pe care compania TOP INOX le garantează clienţilor.

Detalii despre produs

Denumire produs: Balustradă inox standard

Marca: TOP INOX Suceava

Descriere produs: Balustradele inox standard din bare rotunde sunt un element elegant și modern de design pentru orice scară, balcon sau terasă.

Balustrada inox preț metru liniar: 495 RON

Valabilitate ofertă: 31.12.2023

Termen de execuție estimat: 14 zile (Aceasta este doar o estimare și nu reprezintă un angajament contractual. Pentru un termen de execuție exact, vă rugăm să ne contactați.)

Balustrade inox

Balustradă din inox realizată de TOP INOX Suceava

Modele balustradă inox realizate de TOP INOX Suceava

Balustradele din inox sunt pe primul loc, la nivel de România, în rândul căutărilor produselor din oţel inoxidabil. Clienţii Top Inox SRL apreciază gama largă de modele de balustrada inox atât pentru interior, cât şi pentru exterior pe care compania noastră le realizează.

Design-ul actual şi adaptat spaţiilor unde acestea se montează, durabilitatea materialului folosit, care este de cea mai bună calitate şi validat conform normelor europene, aspectul modern şi flexibilitatea cu care balustradele din inox se pot combina cu sticlă, policarbonat, lemn de stejar, fag şi paltin fac din acest produs un must have.

Contactați-ne pentru a beneficia de măsurători gratuite și realizarea unui proiect personalizat nevoilor dumneavoastră la telefon: 0751 06 22 02 sau pe email la: [email protected]

Balustradă de inox realizată de TOP INOX Suceava

TOP INOX – Balustrade Inox Suceava 

Balustradă din inox și sticlă realizată de TOP INOX Suceava

Balustradă inox cu sticlă

Top Inox Suceava recomandă folosirea balustradele din inox cu sticlă nu doar la scările interioare sau la terase, ci și în jurul piscinelor sau la balcoane pentru un plus de confort și siguranță în aceste spații.

Balustrade din inox cu elemente verticale pentru exterior de la TOP INOX

Balustradă inox cu elemente verticale

Balustradele din inox cu elemente verticale se recomandă atât pentru interiorul, cât și pentru exteriorului clădirilor. Sunt pretabile pentru case particulare și birouri.

Balustradă din inox cu model triunghi

Balustradă inox cu model triunghi

Balustradele din inox cu model triunghi dau un aspect plăcut fiecărui spațiu. Sunt soluția preferată de clienții care preferă o variație a designului clasic a balustradelor din inox cu elemente verticale sau orizontale.

Balustradă din inox cu model arc vertical

Balustradă inox cu arc vertical

Balustradă inox cu arc vertical oferă siguranță utilizatorilor de scări și căi de acces. Top Inox oferă acest tip de design clienților care apreciază eleganța, durabilitatea și confortul atât la interiorul, cât și exteriorul clădirilor.

Balustrade inox cu model cercuri concentrice

Balustradă inox cu model cercuri concentrice

Balustradele din inox cu model cercuri concentrice sunt propunerea Top Inox pentru clienții care apreciază un model inovativ. Se potrivesc spațiilor cu un design actual și pot fi puse în valoare de orice tip de mobilier.
Balustrade inox cu model medalion

Balustradă inox cu model medalion

Balustrada de inox cu model medalion sunt o soluție modernă pentru a oferi siguranță și a înfrumuseța scările, balcoanele și căile de acces.

Balustrade inox standard din bare rotunde

Balustradă inox standard din bare rotunde

Balustrada inox standard din bare rotunde sunt un element elegant și modern de design pentru orice scară, balcon sau terasă.

Balustrade inox cu model raze

Balustradă inox cu model raze

Balustradă inox cu model raze sunt o variantă de design sofisticată care completează stilul arhitectural modern.

Balustrade inox cu arc orizontal

Balustradă inox cu arc orizontal

Balustradele din inox cu arc orizontal creează un aspect curbat și fluid, care poate adăuga un aspect plăcut și unic în orice spațiu.
Balustrade inox cu model S

Balustradă inox cu model S

Balustradele din inox cu model S sunt o alegere populară printre clienții Top Inox, deoarece oferă un design actual și elegant, care se potrivește cu orice stil arhitectural.
Balustrade inox pentru rampe dizabilități

Balustrade inox pentru rampe dizabilități

Balustradele din inox pentru rampele de dizabilități sunt o soluție esențială pentru a asigura siguranța și accesibilitatea persoanelor cu dizabilități sau mobilitate redusă.
Balustrade inox cu elemente orizontale

Balustrada inox cu elemente orizontale

Balustradele din inox cu elemente orizontale sunt cel mai răspândit tip de balustrade din inox.

Balustradă pentru exterior cu sticlă transparentă realizată de TOP INOX Suceava

Diverse modele de balustrade inox de la TOP INOX Suceava

Compania Top Inox vă oferă balustrade care se pot monta în spaţii deschise, dar şi pentru piscine şi saune:

• Balustrade din inox pentru scări şi rampe de acces
• Balustrade din inox pentru terase şi balcoane
• Balustrade din inox pentru piscine şi saune

Cu destinaţii diverse, în spaţii inchise precum case, apartamente, vile, sedii de birouri, showroom-uri, grădiniţe, şcoli şi spaţii de joacă, mall-uri, instituţii publice, muzee şi biserici, Top Inox vă pune la dispoziţie:

• Balustrade din inox-lemn
• Balustrade din inox-lemn-sticlă
• Balustrade din inox-policarbonat
• Scări în spirală cu balustrade din inox
• Scări interioare drepte cu balustrade din inox
• Balustrade inox pentru scări cu una sau două grinzi vang

TOP INOX Suceava vă poate oferi o gamă largă de variante de balustrade inox cu sticlă, astfel încât să puteți alege exact varianta care se potrivește cel mai bine cu nevoile și preferințele dumneavoastră.

Partenerii și clienții TOP INOX Suceava

Rezultatele Top Inox SRL în executarea balustradelor din inox pentru exterior au fost apreciate de clienţii şi partenerii noştri: Spitalul Judeţean Suceava, Centrul Cultural Bucovina, Aeroportul Suceava, Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava etc.

Balustrade pentru interior din inox

Top Inox Suceava este specializată şi în confecţionarea balustradelor din inox pentru interior. În funcţie de destinaţia produselor – utilizarea acestora în case, vile, sedii de birouri, şcoli, grădiniţe, spaţii de joacă, instituţii publice, mall-uri, spaţii comerciale, muzee, biserici sau lăcaşuri de cult, balustradele din inox vor avea un design deosebit şi adaptat spaţiului în care sunt montate.

Considerate de clienţii noştri o variantă modernă, uşor de integrat în orice mediu, produsele pentru interior sunt pe primul loc în ceea ce priveşte comenzile care provin din mediul online. Persoanele fizice şi juridice interesate pot alege din produsele existente în stoc şi, în acelaşi timp, pot colabora cu echipa de creaţie pentru realizarea unui concept creativ unic.

Atenţia la detalii, interesul pentru respectarea şi punerea în valoare a caracteristicilor fiecărui spaţiu, siguranţa, durabilitatea şi funcţionalitatea produselor sunt elemente pe care compania Top Inox le garantează clienţilor.

 

Balustrade din inox Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Câmpulung, Vatra Dornei, Rădășeni, Botoșani
Balustrade inox pentru exterior de la TOP INOX Suceava

Oțel inoxidabil – Sudură și finisaje

Caracteristici tehnice

Compania noastră lucrează cu utilaje performante atât la operațiile de sudură, cât și pe cele de finisare. Sudura se face doar cu gaz (argon) și adaos de inox: aparate tip TIG.

Partea de finisare se realizează cu polizoare unghiulare cu turație variabilă, performante, flexibile, folosind consumabile de cea mai bună calitate (colaborator – Klingspor Germania).

În ceea ce privește materia primă, este importată din Italia (calitatea I), prin colaboratorul nostru Italinox România, fiind produsă în conformitate cu normele UE. In mod uzual, se folosește inox AISI 304 (alimentar și pentru construcții) în finisaje luciu oglindă sau satinat.

Pentru lucrări speciale (bazine cu apă sărata, piscine) se pot folosi inoxuri AISI 316.

Toate fitingurile și sistemele de prindere înglobate în structurile noastre sunt din inox, prelucrate pe utilajele proprii (strunguri, freze, mașini de debitat și găurit).

Balustrada inox

Balustrada inox: produsul cel mai des căutat de către clienții noștri. TOP INOX Suceava vă oferă balustrade de inox atât pentru interior cât și pentru exterior. Acestea pot fi combinate cu materiale cum ar fi sticla, lemn de stejar, fag sau paltin, policarbonat.

Atenţia la detalii, interesul pentru respectarea şi punerea în valoare a caracteristicilor fiecărui spaţiu, siguranţa, durabilitatea şi funcţionalitatea produselor sunt elemente pe care compania TOP INOX le garantează clienţilor.

Detalii despre produs

Denumire produs: Balustradă inox standard

Marca: TOP INOX Suceava

Descriere produs: Balustradele inox standard din bare rotunde sunt un element elegant și modern de design pentru orice scară, balcon sau terasă.

Balustrada inox preț metru liniar: 495 RON

Valabilitate ofertă: 31.12.2023

Termen de execuție estimat: 14 zile (Aceasta este doar o estimare și nu reprezintă un angajament contractual. Pentru un termen de execuție exact, vă rugăm să ne contactați.)

Balustrade din inox Suceava, Fălticeni, Rădăuți, Câmpulung, Vatra Dornei, Rădășeni, Botoșani
Top Inox Suceava Logo

Compania TOP INOX oferă servicii de montaj la sediul clienților în mai multe localități din regiunea Moldovei, inclusiv: Suceava, Dumbrăveni, Fălticeni, Gura Humorului, Cajvana, Siret, Rădăuți, Botoșani, Dorohoi, Câmpulung Moldovenesc, Târgu Neamț, Vatra Dornei, Piatra Neamț și Pașcani.

Mihai Poplauschi

Administrator

0751 06 22 02

Website:

top-inox.ro

Adresa:

Str. Ștrandului nr. 10 Suceava, Suceava, RO 720021
(fosta Str. Cernăuți, nr. 112B)

Contactați-ne pentru a discuta nevoile dvs. de instalare și pentru a primi o estimare a costurilor.

În anul 2023, firma TOP INOX și-a consolidat angajamentul său față de excelență și sustenabilitate prin obținerea certificărilor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și ISO 45001:2018. Certificarea ISO 9001:2015 atestă că firma respectă cele mai înalte standarde de management al calității, garantând clienților că produsele și serviciile furnizate sunt conforme cu cerințele lor și că procesele interne sunt eficiente și transparente. Prin obținerea certificării ISO 14001:2015, TOP INOX demonstrează preocuparea pentru mediul înconjurător, angajându-se să implementeze practici sustenabile și să minimizeze impactul asupra resurselor naturale.

De asemenea, certificarea ISO 45001:2018 reflectă eforturile constante ale firmei pentru asigurarea sănătății și securității angajaților săi. Această certificare atestă că TOP INOX a implementat și menține un sistem de management al sănătății și securității ocupationale, având în vedere normele internaționale. Prin aceste certificări multiple, compania TOP INOX nu doar își consolidează poziția în industrie, dar și demonstrează responsabilitatea sa față de calitate, mediu și securitatea în cadrul operațiunilor sale.