Scări din inox sau oțel

Pentru case, vile, birouri
realizate de Top Inox

Scări din inox sau oțel în spirală sau cu grinzi Vang.
Montaj gratuit în județul Suceava, Fălticeni, Gura Humorului,
Rădăuți, Cajvana, Dumbrăveni, și județul Botoșani.

Top Inox Suceava

Scări Inox

Scări Inox

Scările din inox fac parte din produsele de lux pe care TOP Inox Suceava SRL le oferă clienţilor săi. Cu elemente rezistente, elegante şi foarte actuale, scările din inox sunt soluţia perfect adecvată oricărui spaţiu.

Pret standard: 450 RON / metru liniar
Pret de la: 450 RON / metru liniar prin Top Inox Suceava
Stare produs: NOU
Disponibil: In stoc

5/5 stele conform 28 evaluari

SCĂRI INOX SUCEAVA
TOP INOX SUCEAVA

Scările din inox fac parte din produsele de lux pe care TOP Inox Suceava SRL le oferă clienţilor săi. Cu elemente rezistente, elegante şi foarte actuale, scările din inox sunt soluţia perfect adecvată oricărui spaţiu.

Design-ul deosebit, adaptabilitatea la orice concept arhitectural şi la orice suprafaţă, fac din scările din inox cel mai comandat produs al ultimilor ani.

Montajul este unul rapid, iar întreţinerea foarte uşor de făcut. De asemenea, oţelul inoxidabil permite asocierea cu diverse alte tipuri de materiale pentru un aspect modern.

În funcţie de destinaţia acestora şi de tipul de montaj, scările din realizate de Top Inox sunt:

  • SCĂRI SPIRALĂ DIN INOX
  • SCĂRI CU DOUĂ GRINZI VANG
  • SCĂRI CU O GRINDĂ VANG

SCĂRI ÎN SPIRALĂ DIN INOX

Scările spirală din inox sunt necesare pentru accesul la etajul superior printr-un spaţiu foarte mic. Construcţia în jurul unui singur stâlp central poate rezolva cu succes problema spaţiului. O scară de acest gen poate fi montată pe o suprafaţă de doar patru metri pătraţi.

Utilitatea acestor produse se află pe primul loc în ceea ce priveşte feedback-ul clienţilor noştri care le consideră cea mai bună rezolvare la problema spaţiului limitat prin care se face accesul la un etaj superior.

Conceptul creativ va fi realizat după o analiză atentă a zonei de amplasare şi va fi în acord perfect cu caracteristicile arhitecturale ale spaţiului.

Scară din inox în spirală

Detaliu scări exterioare

Nou în ofera Top Inox

Scări din inox cu structură din oțel pentru exterior

La solicitarea clienților noștri realizăm și scări pentru exterior pe structura metalică, cu trepte din oțel și balustrade de inox. 

Scară cu structură din oțel, balustrade din inox si trepte din lemn

SCĂRI CU O GRINDĂ VANG

Scările cu o grindă vang sunt soluţii pentru living-uri generoase, uzuale pentru resedinţe private, în care scara este considerată un obiect de mobilier, aşezată central.

Scările cu o grindă vang pot fi elementele principale ale locuinţei, care aduc un plus de eleganţă şi rafinament. De cele mai multe ori, în jurul acestora se realizează amenajarea spaţiului, din acest motiv design-ul ales este foarte important.

Echipa de creaţie Top Inox SRL vă poate oferi cele mai bune soluţii în ceea ce priveşte conceptul creativ. Scările cu o grindă vang sunt produsele din inox care îmbină cel mai fericit aspectul deosebit cu rezistenţa. 

SCĂRI CU DOUĂ GRINZI VANG

Scările cu două grinzi vang sunt folosite pentru accesul la nivelul superior în cazul extinderilor pe structură metalică sau de lemn.

Sunt produse preferate de persoanele juridice, se pretează spaţiilor ample şi flexibilitatea design-ului este sporită.

Raportul calitate preţ este deosebit, iar cel mai important motiv pentru care clienţii aleg aceste produse este durabilitatea acestora.

Scară cu structură din oțel cu două grinzi Vang, balustrade din inox și lemn 

Scări din inox sau oțel pentru interior și exterior
realizate de Top Inox Suceava

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta despre proiectul Dumneavoastră!

Top Inox Suceava S.R.L.

Top Inox Suceava, Balustrade Inox Suceava, Scari Inox Suceava, Copertine Inox Suceava, Mobilier Inox Suceava, Porti si Garduri Inox Suceava | Inox Suceava


Adresa:
Str. Strandului Nr. 10 Suceava, Suceava,
RO 720021
(fosta Str. Cernauti, Nr. 112B)

Mihai Poplauschi
Administrator
0751 06 22 02

Telefon/Fax:
0230 523 687

Website:

Dan Iosub
Inginer Proiectare
0752 31 03 63

Top Inox realizează lucrări de montaj la sediul clienților in următoarele localități: Suceava, Dumbrăveni, FălticeniGura HumoruluiCajvana, Siret, Rădăuți, Botoșani, Dorohoi, Câmpulung Moldovenesc, Târgu Neamț, Vatra Dornei, Piatra Neamț și Pașcani. 

Contact Whatsapp
#
Agent (Online)
×

Bine ați venit! Un reprezentant Top Inox vă va răspunde în câteva momente. Între timp, vă rugăm să ne furnizați datele dumneavoastră de contact: nume, număr de telefon și localitatea pentru care solicitați oferta.