COMPANIA TOP INOX

Top Inox este specializată în confecțiile metalice și din inox, oferind soluții tehnice și estetice personalizate pentru satisfacția permanentă a clienților. Cu dotări tehnice de ultimă generație și un personal specializat și cu experiență în domeniu, firma se distinge prin varietatea de operații, soluțiile inovatoare și modelele deosebite, acordând o atenție deosebită detaliilor.

Scară din inox pentru interior proiectată și realizată de TOP INOX Suceava
Echipa noastră de specialiști oferă servicii complete de proiectare, adaptându-se la dorințele și cerințele clienților în ceea ce privește soluțiile tehnice și estetice. Ne concentrăm pe crearea de produse care ies din monotonia uzualului și care sunt calitativ superioare, astfel încât să răspundă nevoilor și preferințelor individuale.

Având un portofoliu larg și colaborând cu diverse firme de construcții, Top Inox reușește să îmbine în mod armonios calitatea, funcționalitatea, seriozitatea și prețul competitiv. Aceste atuuri ne recomandă în fața clienților actuali și a potențialilor clienți, demonstrând capacitatea noastră de a oferi soluții personalizate și de încredere în domeniul confecțiilor metalice și din inox.

COLABORATORII TOP INOX:

 • ACI AG Suceava
 • General Construct Suceava
 • Top Construct Suceava
 • Agacon Suceava
 • AGD Suceava
 • Civica Grup Suceava
 • Civica Construct Suceava
 • Delta Building ISM Suceava
 • Restaco Suceava
 • Woodkarft Suceava
 • Holzindustrie Schweighofer
Top Inox Suceava Logo

Compania TOP INOX oferă servicii de montaj la sediul clienților în mai multe localități din regiunea Moldovei, inclusiv: Suceava, Dumbrăveni, Fălticeni, Gura Humorului, Cajvana, Siret, Rădăuți, Botoșani, Dorohoi, Câmpulung Moldovenesc, Târgu Neamț, Vatra Dornei, Piatra Neamț și Pașcani.

Mihai Poplauschi

Administrator

0751 06 22 02

Website:

top-inox.ro

Adresa:

Str. Ștrandului nr. 10 Suceava, Suceava, RO 720021
(fosta Str. Cernăuți, nr. 112B)

Contactați-ne pentru a discuta nevoile dvs. de instalare și pentru a primi o estimare a costurilor.

În anul 2023, firma TOP INOX și-a consolidat angajamentul său față de excelență și sustenabilitate prin obținerea certificărilor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 și ISO 45001:2018. Certificarea ISO 9001:2015 atestă că firma respectă cele mai înalte standarde de management al calității, garantând clienților că produsele și serviciile furnizate sunt conforme cu cerințele lor și că procesele interne sunt eficiente și transparente. Prin obținerea certificării ISO 14001:2015, TOP INOX demonstrează preocuparea pentru mediul înconjurător, angajându-se să implementeze practici sustenabile și să minimizeze impactul asupra resurselor naturale.

De asemenea, certificarea ISO 45001:2018 reflectă eforturile constante ale firmei pentru asigurarea sănătății și securității angajaților săi. Această certificare atestă că TOP INOX a implementat și menține un sistem de management al sănătății și securității ocupationale, având în vedere normele internaționale. Prin aceste certificări multiple, compania TOP INOX nu doar își consolidează poziția în industrie, dar și demonstrează responsabilitatea sa față de calitate, mediu și securitatea în cadrul operațiunilor sale.