COPERTINE INOX POLICARBONAT SUCEAVA

PROIECTARE, CONFECŢIONARE ŞI MONTARE:
COPERTINE DIN INOX ȘI POLICARBONAT SUCEAVA

COPERTINE TOP INOX

Copertinele din inox şi policarbonat sunt, de regulă, de mici dimensiuni (între doi şi cinci metri pătraţi) şi sunt folosite pentru a proteja de ploaie şi zăpadă intrările în clădiri.

Produse foarte utile şi uşor de montat, copertinele din inox şi policarbonat sunt alegerea firească pentru acoperirea căilor de acces în imobile. Cei mai mulţi dintre clienţii care au ales acest produs sunt persoane fizice, dar Top Inox SRL a oferit copertine din oţel inoxidabil şi policarbonat şi persoanelor juridice.

Copertinele din inox pot fi tip arcadă sau cu o pantă, cu susţinere doar de perete sau cu stâlpi, acoperite cu policarbonat de diferite culori şi grosimi. Sunt produse adapatabile oricărui spaţiu, care pot deveni un accesoriu impozant pentru partea exterioră a clădirilor. În acelaşi timp, sunt extrem de utile indiferent de anotimp.

De asemenea, se pot construi copertine din inox pe cadru dublu, ajungând, în funcţie de cerinţe, şi până la 30 – 40 de metri pătraţi.

Copertinele din inox realizate pe cadru dublu sunt o alternativă actuală şi elegantă pentru protejarea şi delimitarea spaţiului exterior. Pot acoperi spaţii de dimensiune mică spre medie care pot avea utilizări diferite: terase private, mici terenuri de sport, piscine, căi de acces, etc.

Top Inox realizează lucrări de montaj la sediul clienților in următoarele localități: Suceava, Dumbrăveni, Fălticeni, Gura Humorului, Cajvana, Siret, Rădăuți, Botoșani, Dorohoi, Câmpulung Moldovenesc, Târgu Neamț, Vatra Dornei, Piatra Neamț și Pașcani. 

COPERTINE INOX FIER POLICARBONAT SUCEAVA

Copertinele din inox, fier şi policarbonat sunt copertine de dimensiuni mari (de la 40 până la 100 de metri pătraţi sau chiar mai mult) care au ca scop protejarea sau acoperirea unor terase, baruri, cluburi în aer liber sau piscine.

Asocierea de oţel şi fier în confecţionarea copertinelor destinate acoperirii unor spaţii largi este soluţia oferită de Top Inox SRL pentru a garanta durabilitatea şi siguranţa acestor produse. Independent de complexitatea design-ul acestor produse, cel mai important factor de care se ţine cont în execuţia şi montajul copertinelor din inox, fier şi policarbonat este factorul securitate.

Clienţii Top Inox SRL care au ales aceste produse le descriu ca fiind: elegante, durabile şi foarte practice. Un alt aspect important este întreţinerea facilă.

Balustrade Inox Suceava

Copertine Top Inox Suceava

Top Inox Suceava

Copertine Inox

Copertine Inox

Copertinele din inox şi policarbonat sunt, de regulă, de mici dimensiuni (între doi şi cinci metri pătraţi) şi sunt folosite pentru a proteja de ploaie şi zăpadă intrările în clădiri.

Pret standard: 450 RON / metru liniar
Pret de la: 450 RON / metru liniar prin Top Inox Suceava
Stare produs: NOU
Disponibil: In stoc

4.9/5 stele conform 12 evaluari

Top Inox Suceava S.R.L.

Top Inox Suceava, Balustrade Inox Suceava, Scari Inox Suceava, Copertine Inox Suceava, Mobilier Inox Suceava, Porti si Garduri Inox Suceava | Inox Suceava


Adresa:
Str. Strandului Nr. 10 Suceava, Suceava,
RO 720021
(fosta Str. Cernauti, Nr. 112B)

Mihai Poplauschi
Administrator
0751 06 22 02

Telefon/Fax:
0230 523 687

Website:

Dan Iosub
Inginer Proiectare
0752 31 03 63

Contact Whatsapp
#
Agent (Online)
×

Bine ați venit! Un reprezentant Top Inox vă va răspunde în câteva momente. Între timp, vă rugăm să ne furnizați datele dumneavoastră de contact: nume, număr de telefon și localitatea pentru care solicitați oferta.