PORȚI ȘI GARDURI Inox

PROIECTARE, CONFECŢIONARE ŞI MONTARE:
PORȚI ȘI GARDURI DIN INOX SAU FIER

 

PORŢI ŞI GARDURI DIN INOX SUCEAVA

TOP INOX SUCEAVA

Porţile şi gardurile din inox sunt produsele premium din această gamă. Clienţii pot alege din modele existente sau pot realiza împreună cu echipa de creaţie un design unic.

Considerate a fi accesorii de lux, porţile şi gardurile din inox impresionează prin aspectul actual şi utilitatea maximă. În acelaşi timp, raportul pozitiv calitate preţ este cel care apare pe primul loc în feedback-ul oferit de clienţii Top Inox SRL.

Top Inox realizează lucrări de montaj la sediul clienților, fără a percepe costuri suplimentare, pentru porțile și gardurile din inox sau oțel, în următoarele localități: Suceava, Dumbrăveni, Fălticeni, Gura Humorului, Cajvana, Siret, Rădăuți, Botoșani, Dorohoi, Câmpulung Moldovenesc, Târgu Neamț, Vatra Dornei, Piatra Neamț și Pașcani. 

Porţile şi gardurile din inox au cea mai mare durată de viaţă, fără a necesita întreţinere (şlefuire, vopsire sau băiţuire). Îşi păstrează aspectul iniţial, suportând spălări nenumarate fără să se deterioreze.

De asemenea, nu sunt sensibile la factorii meteo sau de mediu. Principala caracteristică a oţelului inoxidabil este rezistenţa la coroziune, astfel încât produsele confecţionate din acest material au o garanţie de 50 de ani.

Balustrade Inox Suceava

Porți și garduri din inox în Suceava

Top Inox Suceava

Porți și Garduri Inox

Porți și Garduri Inox

Porțile și gardurile din inox sunt considerate a fi accesorii de lux, porţile şi gardurile din inox impresionează prin aspectul actual şi utilitatea maximă. În acelaşi timp, raportul pozitiv calitate preţ este cel care apare pe primul loc în feedback-ul oferit de clienţii Top Inox SRL.

Pret standard: 600 RON / metru liniar
Pret de la: 600 RON / metru liniar prin Top Inox Suceava
Stare produs: NOU
Disponibil: In stoc

4.9/5 stele conform 12 evaluari

Top Inox Suceava S.R.L.

Top Inox Suceava, Balustrade Inox Suceava, Scari Inox Suceava, Copertine Inox Suceava, Mobilier Inox Suceava, Porti si Garduri Inox Suceava | Inox Suceava


Adresa:
Str. Strandului Nr. 10 Suceava, Suceava,
RO 720021
(fosta Str. Cernauti, Nr. 112B)

Mihai Poplauschi
Administrator
0751 06 22 02

Telefon/Fax:
0230 523 687

Website:

Dan Iosub
Inginer Proiectare
0752 31 03 63

Top Inox realizează lucrări de montaj la sediul clienților in următoarele localități: Suceava, Dumbrăveni, FălticeniGura HumoruluiCajvana, Siret, Rădăuți, Botoșani, Dorohoi, Câmpulung Moldovenesc, Târgu Neamț, Vatra Dornei, Piatra Neamț și Pașcani. 

Contact Whatsapp
#
Agent (Online)
×

Bine ați venit! Un reprezentant Top Inox vă va răspunde în câteva momente. Între timp, vă rugăm să ne furnizați datele dumneavoastră de contact: nume, număr de telefon și localitatea pentru care solicitați oferta.